Редовен автобуски превоз за Ксамил и Саранда. 

Поаѓање од Скопје во петок 22:00 часот,

Поаѓање од Ксамил во сабота 14:00 часот.


Цена за повратен билет 50 €,
за деца од 3 до 12 години 35 €.

 

Се патува со лична карта преку граничниот премин Ќафасан, за влез во Албанија не е потребен PCR тест .

Т.А Идеал Травел, Даме Груев број 5 локал 10, Skopje (2020)        Flickriver: Most interesting photos from Macedonian tourist buses ...