Патниците кои летаат со авио компанијата Sun Express треба да се чекираат online во периодот од 36 до 3.5 часа пред летот пред поаѓањето од Скопје, но и пред враќањето од Анталија!

Сите патници кои сами нема да направат online check-in, ќе мора да се чекираат на аеродром со доплата од 5€ по правец.

Инструкции за online check in:

 1. Отворете го линкот
  https://www.sunexpress.com/reservation/ibe/modify?locale=en_US

Пополнете ја формата како на сликата подоле.

 1. - Одбирате Tour Operator Bookings

 2. - Внесете Презиме

 3. - Го внесувате бројот на вашата направена резервација (пр. FM000000)

 4. - Изберете ја FIBULA TRAVEL во полето Tour Operator Name

 5. - Изберете One Way

 6. - Внесувате  Скопје - Анталија, како и Анталија - Скопје пред враќање

 7. - Внесете го датумот кога е вашиот лет.

 8. - Избирате 1 Adult

 9. - Притиснете на "Retrieve TO booking"

 10. - Кликнете "Check In"

slika1-checkin

 

slika2-check in 2

 

slika 3 - check in 3