Идеал Травел е туристичка агенција со седиште во Скопје. Динамичната работа и константното збогатување на понудите подразбира дека нови амбициозни и вредни луѓе се секогаш добредојдени во нашиот тим. Од таа причина објавуваме конкурс за следните позиции:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

КАНДИДАТИТЕ МОРА ДА ГИ ИСПОЛНУВААТ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИ

* Познавање на Англиски јазик.

* Познавање на MC Office.

* Организираност и одговорност.

* Развиени комуникациски вештини.

* Потребна креативност во продажба и развиена склоност за тимска работа.

* Професионалност, работна етика и доверливост во однос на информации и податоци.

ШТО НУДИМЕ?

* Редовни месечни примања.

* Бонуси.

* Патувања.

Дoколку сакате да станете дел од нашиот тим, испратете Ваше CV на нaшата e-mail адреса: idealprevoz@yahoo.com