OMER DENIZ APART MOTEL, се наоѓа во центарот на островот Авша, на само 30 m.  од плажа. Располага со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.

               ТЕРМИН УСЛУГА 1/2 STD 1/3 STD 1/4 STD
10.06 – 20.06.2019 RO 199€ 255€ 315€
19.06 – 29.06.2019 RO 217€ 285€ 345€
28.06 – 08.07.2019 RO 237€ 310€ 375€
07.07 – 17.07.2019 RO 267€ 349€ 395€
16.07 – 26.07.2019 RO 269€ 349€ 395€
25.07 – 04.08.2019 RO 269€ 349€ 395€
03.08 – 13.08.2019 RO 269€ 349€ 395€
12.08 – 22.08.2019 RO 269€ 349€ 395€
21.08 – 31.08.2019 RO 269€ 339€ 395€
30.08 – 09.09.2019 RO 267€ 339€ 375€
08.09 – 18.09.2019 RO 237€ 310€ 345€

 

НАПОМЕНА:

  • Цените се дадени за наем на студио или апп, за 9 ноќи / 10 дена
  • Користење на климата е вклучено во цената
  • Chick In – 14.00h, Check Out – 10.00h ( по локално време )
  • Автобуски превоз Скопје – Текирдаг – Скопје:
  • 60€ – повратна карта ( возрасни )
  • 45 € – деца од 2 – 12 год, деца од 0-2 год. бесплатно ( не користат седиште )
  • Цена за траект Текирдаг – Авша – Текирдаг – 12€ ( повратна карта )

 

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ (ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ):

 

Место и време на поаѓање:

Скопје                20:00 h  (паркинг спроти хотелот “Holiday Inn”)

Велес                 20:30 h  (бензиска пумпа, мотел Македонија)

Неготино            21:00 h  (бензиска пумпа, Макпетрол)

Смоквица           21:30 h  (бензиска пумпа, РТ петрол)

Гевгелија           22:00 h  (бензиска пумпа, граничен премин Богородица)