ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ШОПИНГ ВО БЕЛГРАД

ШОПИНГ ВО БЕЛГРАД

1600 денари по лице

МАНАСТИР ТУМАНЕ

МАНАСТИР ТУМАНЕ

1600 ден

ОСТРОГ И БУДВА

ОСТРОГ И БУДВА

1500 ДЕН.

ШОПИНГ ВО ПРИШТИНА

ШОПИНГ ВО ПРИШТИНА

600 ден.

ШОПИНГ ВО СОЛУН

ШОПИНГ ВО СОЛУН

1000 денари