ШОПИНГ ВО СОЛУН

ЕДНОДНЕВНИ АРАНЖМАНИ

Програма

1
ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН
    Состанок на групата во 03:15h. Поаѓање во 03:30h, од Дрводекор (спроти Holiday Inn). Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
    Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
    Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
    Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
    Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.

ЦЕНА: 1000 денари по лице
ТЕРМИН: 

- 02.12.2023 (САБОТА)

- 09.12.2023 (САБОТА)

- 16.12.2023 (САБОТА)

- 23.12.2023 (САБОТА)

- 30.12.2023 (САБОТА)

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

- Автобуски превоз на дадена релација
- Посета на центарот на Солун
- Посета на Cosmos и IKEA
- Туристички придружник на патувањето 

ПОАЃАЊЕ ОД:
- Скопје (Дрводекор) - 03:30 ч.
- Велес (кружен тек на влез во Велес) - 04:15 ч.
- Неготино (Макпетрол) - 04:45 ч.
- Гевгелија (граница) - 05:25 ч.

 НАПОМЕНА:

- За реализација на аранжманот потребен е минимум од 50 патници. Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 1 ден пред да започне истото.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
- Од моментот на резервација до 3 дена пред тргнување патникот може само да направи промена на резервација односно да промени термин за истиот вид на патување (доколку има места)
- За отказ или промена од 2 дена до пред тргнување агенцијата го задржува правото на задршка на 100% од аранжманот.
- Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
- Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
- Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
- Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ИДЕАЛ ТРАВЕЛ
Дата Од Дата До Статус Цена  
30.12.2023 30.12.2023 Активна 1000 ден. ПЛАТИ ОНЛАЈН
23.12.2023 23.12.2023 Активна 1000 ден. ПЛАТИ ОНЛАЈН
23.12.2023 23.12.2023 Активна 1000 ден. ПЛАТИ ОНЛАЈН
16.12.2023 16.12.2023 Активна 1000 ден. ПЛАТИ ОНЛАЈН
09.12.2023 09.12.2023 Активна 1000 ден. ПЛАТИ ОНЛАЈН