ПЕТОК 21.06.2019
Состанок на групата во 20:30 часот на Дрводекор пред агенцијата. Поаѓање во 21:00ч. Се патува преку граничен премин Блаце преку Косово, Албанија и Црна Гора (само со лична карта).


САБОТА 22.06.2019
Пристигнување во Црна Гора во утринските часови. Групата продолжува кон Манастирот Св.Василије Острошки. Време предвидено за поклонување на моштите на Св.Василије Острошки. Ноќевање во манастирот.


НЕДЕЛА 23.06.2019
По утринската литургија, трансфер до центарот на Будва. Слободно време за индивидуална прошетка во бисерот на Јадранот, посета на стариот град, и можност за организиран ручек.во 16:00 часот поаѓање за Скопје. Пристигнување во вечерните часови.

РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА: 1200 денари (до 07.06.2019)