ШОПИНГ ВО ВРАЊЕ 

Програма на патувањето:

 

Состанок на групата во 07:00 h
Тргнување во 07:15h, од Дрво Декор спроти Holiday Inn

 

Пристигнување во Врање во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за индивидуални активности, ручек и шопинг

 

Во 17:00h тргнување кон Скопје

 

Цена: 299 денари

 

· ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

 

- Автобуски превоз на дадена релација

 

- Придружник на патувањето 

 

 

 

НАПОМЕНА:

 

- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.

 

- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ИДЕАЛ ТРАВЕЛ