ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ  (ПРВ КРАК)


Уживање покрај море и убави песочни плажи, еден неверојатно интересен и возбудлив ден исполнет со сончање, забава и дружење.

Касандра е првиот, најзападен крак од "трозабецот на Посејдон", т.е. од полуостровот Халкидики.

Полуостровот Касандра е најразвиен од сите три краци, но сепак раскошната природа не е уништена и ќе успее да ви го одземе здивот.

Состанок на групата во 01:00 часот на Дрводекор.
Поаѓање 01:30 часот.
Ноќно патување кон граничен премин Богородица.
Пристигнување во утринските часови.
Плажа по избор:
1.Неа Потидеа
2.Афитос
3.Калитеа
4.Криопиги
5.Полихроно
6.Ханиоти
7.Пефкохори
8.Паљури  
Враќање во 18:00 часот по македонско време (19:00 часот грчко време)