ШОПИНГ ВО ВРАЊЕ

Со почетокот на есента и ниските температури се јавува и потребата за нова гардероба, чанти, чевли и по некоја јакна или капут. На само 100 км од Скопје се нудат познати марки како Geox, Mona, Adidas, Nike, Puma. На крајот од денот, шопингот не би бил шопинг ако не се заврши со познатите српски кафеани. 

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата во 06:45 h.
Поаѓање во 07:15h, од Дрводекор спроти Holiday Inn.
Пристигнување во Врање во утринските часови околу 09:00h. Слободно време за индивидуални активности, ручек и шопинг.

Во 17:00h тргнување кон Скопје

 

Цена: 300 денари

Термин: 26.10.2019 (сабота)

 

· ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

 - Автобуски превоз на дадена релација

 - Придружник на патувањето 

 

НАПОМЕНА:

 - За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.

 - За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ИДЕАЛ ТРАВЕЛ