Вила “ Клеа“ – Ксамил

Вилата “ Клеа “ се наоѓа во Ксамил,  на 350м. оддалеченост од плажата Bela Vista и 15 мин. Од центарот на градчето. Вилата располага со 1/2, 1/3 и 1/4 студиа и 1/4+1 АПП сите комплетно опремени со сопствена кујна, купатило, ТВ, WI – FI, клима, балкон.

ТЕРМИНИ 1/2 СТУДИО 1/3 СТДИО 1/4 СТУДИО 1/4 APP
07/06 – 15/06/2019 209€ 229€ 229€ 269€
14/06 – 22/06/2019 219€ 239€ 239€ 279€
21/06 – 29/06/2019 219€ 239€ 249€ 289€
28/06 – 06/07/2019 229€ 249€ 259€ 299€
05/07 – 13/07/2019 239€ 259€ 269€ 310€
12/07 – 20/07/2019 239€ 259€ 269€ 310€
19/07 – 27/07/2019 239€ 259€ 269€ 310€
26/07 – 03/08/2019 239€ 259€ 269€ 310€
02/08 – 10/08/2019 249€ 269€ 279€ 320€
09/08 – 17/08/2019 249€ 269€ 279€ 320€
16/08 – 24/08/2019 249€ 269€ 279€ 320€
23/08 – 31/08/2019 239€ 259€ 269€ 310€
30/08 – 07/09/2019 209€ 239€ 249€ 289€
06/09 – 14/09/2019 189€ 199€ 209€ 259€

 

  • Цените се дадени за наем на студио за 7 ноќи / 8 дена
  • Превозот не е вклучен во цената, дополнително се плаќа:
  • 50 € за возарсни
  • 35€ за деца од 2 – 10 год.
  • 0 – 2 год. бесплатно
  • Влегување во студиата 14.00 часот по локално време, напуштање во 10.00 час.
  • За Хигиената на студиата се грижат самите гости.