Хотел SUNDAY 3***

Хотел SUNDAY *** се наоѓа  на самата плажа Ladies Beach  и 2 км оддалеченост од центарот на градот. Хотелот располага со 130 соби.

Карактеристики на хотелот:

 • Ресторан
 • Бар
 • ТВ
 • Балкон
 • TWC
 • Wi-fi
 • Клима
 • Сеф на рецепција

 

Ценовник за соби без поглед на море

ТЕРМИНИ                    ЈУНИ                                     ЈУЛИ
ДАТИ 11.06 16.06 21.06 26.06 01.07 06.07 11.07 16.07 21.07 26.07 31.07
ЦЕНИ 369€ 369€ 369€ 379€ 379€ 379€ 379€ 379€ 389€ 389€ 389€
ТЕРМИНИ                                   АВГУСТ                  СЕТПЕМВРИ
ДАТИ 05.08 10.08 15.08 20.08 25.08 30.08 04.09 09.09 14.09 19.09 23.09
ЦЕНИ 389€ 389€ 389€ 379€ 359€ 349€ 319€ 309€ 299€ 299€ 289€

Ценовник за соби со поглед на море!

ТЕРМИНИ                    ЈУНИ                                     ЈУЛИ
ДАТИ 11.06 16.06 21.06 26.06 01.07 06.07 11.07 16.07 21.07 26.07 31.07
ЦЕНИ 399€ 399€ 399€ 409€ 409€ 409€ 409€ 419€ 419€ 419€ 419€
ТЕРМИНИ                                   АВГУСТ                  СЕТПЕМВРИ
ДАТИ 05.08 10.08 15.08 20.08 25.08 30.08 04.09 09.09 14.09 19.09 23.09
ЦЕНИ 419€ 419€ 409€ 409€ 389€ 379€ 349€ 349€ 339€ 329€ 319€

 

НАПОМЕНА:

 • Цените се дадени по лице за 10 ноќевања со појадок и вечера , со вклучен превоз
 • Климата е вклучена во цената
 • Дете од 0- 6 години бесплатно ( плаќа само превоз 60 € )
 • Деца од 6 – 12 години попуст 30%
 • Сместување во хотелот до 14.00 часот, а напуштање до 10.00 часот ( по локално време)
 • Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10.00 часот
 • Цените се дадени во евра , за плаќање во денарска противредност.