ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ОСТРОГ+БУДВА (ЈУЛИ)

ОСТРОГ+БУДВА (ЈУЛИ)

1200 ДЕНАРИ

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН

ЦЕНА: 800 ДЕН СЕКОЈА САБОТА ВО ЈУЛИ И АВГУСТ