ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ЛУТРАКИ+ВОДЕН

ЛУТРАКИ+ВОДЕН

05.10.2019

ОСТРОГ+БУДВА (СЕПТЕМВРИ)

ОСТРОГ+БУДВА (СЕПТЕМВРИ)

1200 ДЕНАРИ

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО БЕЛГРАД

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО БЕЛГРАД

05.10.2019

РИЛСКИ МАНАСТИР И БЛАГОЕВГРАД

РИЛСКИ МАНАСТИР И БЛАГОЕВГРАД

28.09.2019

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН

ЦЕНА: 800 ДЕН СЕКОЈА САБОТА ВО ЈУЛИ И АВГУСТ